Heatlets Premium træpiller, 6mm, 10kg, 900 kg

Varenr. 1006110
Træpiller 6 mm i 10 kg sække er rigtig nem og håndtere. Heatlets Premium 6 mm træpiller altid ensartet høj kvalitet fra de samme savværker hvilket giver dig en ensartet og problemfri fyring. Med 10 kg kvalitetstræpiller undgår du altid at have en rest til at stå ved siden af din pilleovn. Vægten
Pris
2.395,00 kr.
pris pr. Palle
inkl. moms
Vis mængderabat
Palle
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Træpiller 6 mm i 10 kg sække er rigtig nem og håndtere. Heatlets Premium 6 mm træpiller altid ensartet høj kvalitet fra de samme savværker hvilket giver dig en ensartet og problemfri fyring. Med 10 kg kvalitetstræpiller undgår du altid at have en rest til at stå ved siden af din pilleovn. Vægten gør også at alle personer i husstanden har nemt ved at løfte en sæk træpiller ind til fyret. Træpillerne er fremstillet af 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran, Kvalitetstræpiller når det er bedst.
Bedømmelser (6)
 • Suverænt den bedste træpille
  Har prøvet mange forskellige træpiller, men ingen kommer blot i nærheden af denne kvalitet.
 • 5 stjerner
  Har købt 2 paller i år, men jeg regner ikke med at det slår til.
 • Bedste service
  Super god service! Men pillerne udvikler godt nok meget aske, mere end de andre vi havde! Men service var i top, hul på en pose, men fik refunderet den ene pose uden bøvl!
 • 6mm træpiller
  ingen problemer med støv brænder rigtig godt
 • Super god
  Fyrer med disse i en Ecoteck ovn. Kun positivt at sige om disse piller. Har kun tømt askeskuffen 2 gange på en hel palle.
 • De bedste piller på matkedet
  Fik anbefalet Heatlets træ piller af Ecoteck om må sige det er kvalitet meget høj kvalitet.
  Loading
  Loading